Vrijgezellenfeest:
Voor een vrijgezellenfeest met 13 mannen hebben wij een leuke sloeptocht verzorgt compleet met de nodige biertjes en uiteraard een goede BBQ.
Nadat iedereen aan boord was werden de trossen los gegooid en voeren we een mooie tocht tussen de diverse eilandjes. Het organisatiecomité van dit vrijgezellenfeest had een quiz bedacht voor de vrijgezel waarbij hij punten kon verdienen en zo zijn verplichte opdrachten later op de avond “af kon kopen”. De eerste twee vragen wist hij meteen goed te beantwoorden maar naarmate de hoeveelheid bier steeg daalde toch het aantal goede antwoorden waardoor er een aardige “To do” lijst ontstond gedurende de  middag.

Halverwege de middag kwam er een flinke bui opzetten maar die hadden we gelukkig zien aankomen! De schipper had er al voor gezorgd dat de sloep in de buurt van een eiland was en toen de wind plotseling toenam waren we dan ook binnen een paar minuten in het haventje van het eiland. Hier hebben we aangelegd en lagen we lekker beschut tegen de wind. Daarna begon het ook nog te regenen en hebben we snel de tent opgezet. Binnen 10 minuten stond iedereen droog. Voorlopig lagen we hier goed! De muziek ging een tandje harder en de gezelligheid zat er goed in terwijl het buiten goed doorregende. Rond 17.00 uur hebben we de BBQ aangestoken en konden de mannen zich te goed doen aan lekker vlees! Om 18.00 uur kwam warempel de zon weer terug en was de wind ook wat gaan liggen. Nadat de heren klaar waren met eten hebben we de trossen weer los gegooid en zijn we aan de terugweg begonnen.

Een half uurtje later legden we aan bij het strandeiland in harderwijk wat het eindpunt was van deze sloeptocht.
Dit was het eerste evenement in onze totaal vernieuwde en luxe sloep! De geluidsinstallatie deed het goed en via Bluetooth kon de klant hun favoriete muziek gewoon streamen. Het volume kon heel hard dus dat was goed om te weten en de wc aan boord is een goede zet geweest! Daar was iedereen het over eens 🙂

Bent u op zoek naar een leuke en gezellige activiteit voor een vrijgezellenfeest of familiedag? Wij hebben de gezelligste sloep van midden Nederland in de verhuur!
Neem gerust contact met ons op voor sloepverhuur vanuit Harderwijk of Zeewolde en wij denken graag met u mee.