• Sfeerimpressie van het Borrel arrangement
  Borrel arrangement

voor wie:

Families, vriendengroepen, verjaardagen, bedrijven en iedereen die na deze intelligente lockdown hard toe is aan een dagje weg met zijn allen! Of je nu in grote kring in de tuin gaat zitten of gezellig bij ons op de boot een borreltje komt doen dat maakt in principe niet uit natuurlijk. Wel kun je bij ons het maximale vakantiegevoel beleven terwijl jullie lekker bijkletsen op het water én laten wij je ondertussen ook nog even de mooiste plekjes rondom Harderwijk zien! Dat is toch helemaal fantastisch?!

Spelregels:

 • Maximaal 20 personen (kinderen van 0-12 worden hier niet in meegerekend).
 • Tijdens de vaartocht moeten we ons allemaal houden aan de 1,5 meter afstand. Wij verwachten van u dat u hier aan meewerkt. U zit in tweetallen naast elkaar. Tussen de verschillende tweetallen moet dan weer 1,5 mtr afstand zijn.
 • Houd rekening met de 1,5 meter afstand t.o.v overige mensen in de jachthaven!
 • Ga NIET naar de receptie van de jachthaven om te zeggen dat u er bent óf om te vragen waar onze boot is! Bij vragen belt u ons op 0615460333!!!
 • Maximaal 1 persoon tegelijk in de kajuit voor toiletbezoek.
 • Na toiletbezoek maakt u met de schoonmaakdoekjes eerst de deurklink en daarna de wc bril schoon en gooit dan het doekje in de prullenbak. Uiteraard wast u daarna uw handen.
 • U houd tijdens de vaartocht 1,5 mtr afstand tot de schipper.

Borrel arrangement voor uw bedrijfsuitje

Borrelarrangement voor uw bedrijfsuitje op de Borrelboot.Bedrijfsuitje of familiedag organiseren waarbij gezelligheid en informeel samenzijn hoog op uw lijstje staan? Dan is ons borrelarrangement precies wat u zoekt! Speciaal voor bedrijfsuitjes of een familiedag hebben we een borrelarrangement van 2, 3 of 4 uur. Daarbij ontvangen we uw gasten in de gezellige jachthaven van Strand Horst. Koffie en thee staan voor u klaar op onze grote luxe sloep als u dat wenst. Nadat iedereen aan boord is verwelkomt de schipper iedereen met een kort praatje over het programma en de vaarroute, en uiteraard een korte veiligheidsinstructie. Daarna gooien we de trossen los en steken we van wal. Zodra we de haven uit zijn zullen we een mooie vaartocht maken waarbij we diverse onbewoonde eilandjes en gezellige haventjes aan zullen doen.

U en uw gasten genieten ondertussen van het mooie uitzicht en lekker gekoelde drankjes. Daarbij hebt u de keus uit:

 • Diverse gekoelde frisdrank en sap
 • Thee en koffie
 • Bier (Hertog Jan uit flesjes)
 • Radler 2%
 • Radler 0%
 • Wijn (rood, rosé, wit)

Uiteraard zorgen wij ervoor dat er wat lekkers aan fingerfood op tafel staat. Dat is per keer verschillende maar meestal hebben we een assortiment van candybars (snicker en bounty), wat chips en nootjes en lekker fris handfruit zoals druiven en fris zoete appeltjes. Vaak krijgen we de vraag bij een borrelarrangement of we daarbij ook een kaas/worst plankje kunnen verzorgen.
Natuurlijk kunnen wij dat! Voor € 4,95 pp zorgen wij ervoor dat er een rijkelijk gevuld kaas/worst plankje voor uw gasten klaar staat.

Bedrijfsuitje met borrelarrangement

Wij zijn dé specialist voor het verzorgen van een bedrijfsuitje of familiedag op het water in de mooie omgeving van Harderwijk en Zeewolde. Het is ook erg leuk om van te voren een sportieve activiteit te doen op het strand om daarna met uw gasten aan boord te stappen van de Borrelboot. Daar kunt u onder het genot van een borrel nog lekker na kletsen en elkaars sterke verhalen aanhoren van eerder op de middag.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Beachvolleybal toernooi of een leuke sportieve zeskamp.

Bekijk hieronder enkele foto’s van klanten die u al voorgingen met een gezellig borrelarrangement:

4 uur Borrel arrangement

4 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€45,- pp (vanaf!)

3 uur Borrel arrangement

3 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€32,- pp (vanaf!)

2 uur Borrel arrangement

2 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€21,- pp (vanaf!)