Bedrijfsuitje met Borrel arrangement op onze grote luxe sloep in Harderwijk
  • Bedrijfsuitje borrelboot
    Borrel arrangement

Borrel arrangement voor uw bedrijfsuitje

Borrelarrangement voor uw bedrijfsuitje op de Borrelboot.Bedrijfsuitje organiseren waarbij gezelligheid en informeel samenzijn hoog op uw lijstje staan? Dan is ons borrelarrangement precies wat u zoekt! Speciaal voor bedrijfsuitjes hebben we een borrelarrangement van 2, 3 of 4 uur. Daarbij ontvangen we uw gasten in de gezellige jachthaven van Strand Horst. Koffie en thee staan voor u klaar op onze grote luxe sloep als u dat wenst. Nadat iedereen aan boord is verwelkomt de schipper iedereen met een kort praatje over het programma en de vaarroute, en uiteraard een korte veiligheidsinstructie. Daarna gooien we de trossen los en steken we van wal. Zodra we de haven uit zijn zullen we een mooie vaartocht maken waarbij we diverse onbewoonde eilandjes en gezellige haventjes aan zullen doen.

U en uw gasten genieten ondertussen van het mooie uitzicht en lekker gekoelde drankjes. Daarbij hebt u de keus uit:

  • Diverse gekoelde frisdrank en sap
  • Thee en koffie
  • Bier (Hertog Jan uit flesjes)
  • Radler 2%
  • Radler 0%
  • Wijn (rood, rosé, wit)

Uiteraard zorgen wij ervoor dat er wat lekkers aan fingerfood op tafel staat. Dat is per keer verschillende maar meestal hebben we een assortiment van candybars (snicker en bounty), wat chips en nootjes en lekker fris handfruit zoals druiven en fris zoete appeltjes. Vaak krijgen we de vraag bij een borrelarrangement of we daarbij ook een kaas/worst plankje kunnen verzorgen.
Natuurlijk kunnen wij dat! Voor € 4,95 pp zorgen wij ervoor dat er een rijkelijk gevuld kaas/worst plankje voor uw gasten klaar staat.

Bedrijfsuitje met borrelarrangement

Wij zijn dé specialist voor het verzorgen van een bedrijfsuitje op het water in de mooie omgeving van Harderwijk en Zeewolde. Het is ook erg leuk om van te voren een sportieve activiteit te doen op het strand om daarna met uw gasten aan boord te stappen van de Borrelboot. Daar kunt u onder het genot van een borrel nog lekker na kletsen en elkaars sterke verhalen aanhoren van eerder op de middag.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Beachvolleybal toernooi of een leuke sportieve zeskamp.

Bekijk hieronder enkele foto’s van klanten die u al voorgingen met een gezellig borrelarrangement:

4 uur Borrel arrangement

4 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€45,- pp (vanaf!)

3 uur Borrel arrangement

3 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€32,- pp (vanaf!)

2 uur Borrel arrangement

2 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€21,- pp (vanaf!)

Ja ik ontvang graag meer informatie!

Borrelboot Harderwijk