Sushi arrangement | Borrelboot Harderwijk, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!
  • Diverse soorten Sushi die verkrijgbaar zijn op de Borrelboot.
    Sushi arrangement

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk vers bereide sushi….?
Al varend genieten van deze lekkernijen onder het genot van een passend wijntje natuurlijk! Wij hebben overheerlijke Sushi die speciaal voor ons bereid wordt nét voordat jullie bij ons in de haven aankomen. Hier hebben we een korte briefing voordat we wegvaren en dan kunnen jullie aanvallen op de Sushi.

Anders dan bij de BBQ zetten wij de Sushi al meteen bij jullie aankomst klaar op de boot. Dit is ivm de voedselveiligheid! Alle sushi moet binnen 2 uur na het verlaten van de koeling voor bereiding genuttigd zijn. Dat wil zeggen dat alle ingrediënten uiterlijk 30 minuten voor levering uit de koeling komen. In deze 30 minuten wordt alle sushi vers voor jullie bereid en met de auto naar de jachthaven gebracht. Daarna hebben jullie nog ongeveer 1,5 uur om hier eens lekker van te genieten!

Dames…dít is jullie perfecte invulling voor een super gezellig vrijgezellenfeest! Eerst lekker aan de Sushi en daarna in één adem door aan een lekker fris glas wijn….of twee, of drie, of…… nouja dat hoeven we jullie natuurlijk niet uit te leggen toch?!

Download hier onze prijslijst voor al onze arrangementen: