• Diverse soorten Sushi die verkrijgbaar zijn op de Borrelboot.
    Sushi arrangement
Overzicht van Sushi opgemaakt een schaal voor de Borrelboot in Harderwijk.

Estimated reading time: 3 minutes

Sloepvaren met verse Sushi tijdens jullie vaartocht:

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk vers bereide Sushi….?
Al varend genieten van deze Sushi onder het genot van een passend wijntje natuurlijk! Wij hebben overheerlijke Sushi die speciaal voor ons bereid wordt nét voordat jullie bij ons in de haven aankomen. Hier hebben we een korte briefing voordat we wegvaren en dan kunnen jullie aanvallen op de Sushi.

Wat houd het Sushi arrangement in?

Bij het Sushi arrangement kies je tijdens het reserveren de gewenste vaartijd. Dat is minimaal 2 uur en maximaal 4 uur. Je kunt kiezen per blok van 30 minuten. Tijdens de vaartocht genieten jullie van onbeperkt drank (bier, wijn, fris) en uiteraard onze overheerlijke Sushi. Wij laten een uitgebreid assortiment aan goede Sushi komen met voor ieder wat wils. Muziek stream je via Bluetooth naar onze geluidsinstallatie aan boord zodat je altijd je favoriete muziek af kunt spelen. Wij zorgen ondertussen voor een leuke en afwisselende vaarroute. Het enige wat jullie dan hoeven te doen is genieten!

Voor wie is het Sushi arrangement het meest geschikt?

Het Sushi arrangement is uiteraard geschikt voor iedereen die van Sushi houd! Echter, wij zien dat dit het meeste besteld wordt voor een vrijgezellenfeest van de dames. Ook voor vriendinnen uitjes wordt de Sushi best veel besteld. Lekker wijntje erbij, even goed bijkletsen met elkaar en daarna de voetjes van de vloer tijdens de foute meezingers. Ondertussen laat onze schipper jullie de mooiste plekjes van Harderwijk en omstreken zien. Absoluut een top avond op het water met de Borrelboot!

Waar stappen we op voor het Sushi arrangement?

Opstappen doen we op onze vaste ligplaats in de jachthaven bij Strand Horst. Hier kunt u gratis parkeren op het grote parkeerterrein recht voor de jachthaven.
Voor bedrijven en groepen die vanuit Zeewolde komen vertrekken we vanuit de aanloophaven in Zeewolde. Dit laatste altijd in overleg met de havenmeester ter plaatse. (Dit kan bijna altijd)

Dames…dít is jullie perfecte invulling voor een super gezellig vrijgezellenfeest! Eerst lekker aan de Sushi en daarna in één adem door aan een lekker fris glas wijn….of twee, of drie, of…… nouja dat hoeven we jullie natuurlijk niet uit te leggen toch?!

Borrelboot Harderwijk

Download hier onze prijslijst voor al onze arrangementen:

Veel gestelde vragen over het Sushi arrangement op de Borrelboot:

Is het Sushi arrangement op de Borrelboot ook geschikt voor een vrijgezellenfeest?
Jazeker! Het Sushi arrangement wordt vaak gekozen voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Wij zorgen voor een passende wijn! (en we zorgen dat we daarvan ook ruim voldoende bij ons hebben 😉 )

Met Sushi komt het best wel nauw met de voedselveiligheid. Hoe doen jullie dat?
Met Sushi is het heel belangrijk dat deze geconsumeerd wordt binnen 2 uur na het verlaten van de koeling. Wij hebben met de leverancier uitgebreid het hele proces doorgenomen in verband met onze toch wel redelijk specifieke logistiek. Vanaf het moment dat de ingrediënten uit de koeling komen wordt alles speciaal voor ons direct klaar gemaakt. Zodra de bestelling klaar is wordt deze met de auto naar de jachthaven gebracht en alles staat in uiterlijk 30 minuten na het verlaten van de koeling bij ons aan boord. (meestal sneller, maar we hebben voor de zekerheid verkeersdrukte meegerekend in het hele proces).
Dan hebben jullie nog 1,5 uur de tijd om alles op je gemak op te eten. Bij warm zomers weer zetten wij de Sushi op de boot ook nog in de koeling, gewoon voor de zekerheid.

Er zijn één of meerdere dames zwanger, kunnen zij ook Sushi eten?
Ja dat kan zeker! Wel willen wij dit graag een paar dagen van te voren weten. Dan kunnen wij dit op tijd doorgeven aan de chef zodat er ook voldoende Sushi is waar géén rauwe vis in verwerkt zit.

Ja, stuur mij meer informatie!