• Pizza-Cruise Harderwijk
    Pizza Cruise

Pizza Cruise Harderwijk

Vanaf nu verse en ambachtelijke pizza's bakken in een echte italliaanse hout gestookte pizza oven. Dat kan natuurlijk alleen maar boord van de Borrelboot!De lekkerste pizza’s van Harderwijk op de gezelligste sloep van Midden Nederland! Dát is nog eens een combinatie voor een leuke rondvaart! Op onze grote luxe sloep geniet u van een mooie rondvaart over de randmeren. We laten u de mooiste plekjes van Harderwijk en Zeewolde zien en ondertussen geniet u lekker met uw gezelschap van een lekker stukje pizza. En niet zomaar een pizza….! Nee bij ons aan boord zetten wij speciaal voor u een echte italiaanse hout gestookte pizza oven. Ja u leest het goed, een hout gestookte pizza oven bij ons op de boot! Onze pizzabakker bereid recht voor uw neus de lekkerste pizza’s. Verser dan vers en op ambachtelijke wijze bereid. U geeft aan wat u graag op de pizza wilt hebben en 3 minuten later is de pizza al klaar. De geur van vers gebakken pizza komt u al tegemoet en bijna meteen daarna krijgt u een overheerlijke lekker warme pizza al toegeschoven. U zoekt een relaxed plekje op de boot en met de mooiste uitzichten voor uw neus geniet u van de beste pizza ervaring die u ooit hebt gehad! Wij zorgen voor enkele passende wijnen of gewoon een goed koud biertje. Ziet u uzelf al zitten?

Deze Pizza Cruise is uniek in Nederland aangezien wij de enige zijn die de pizza ook écht op de boot kunnen bereiden. Een leuke en verrassende invulling voor uw gasten en een absolute topper voor een bedrijfsuitje of familiedag!
Moet u nog een bedrijfsuitje gaan regelen voor het komende jaar? Zoek niet verder, u hebt de perfecte invulling gevonden. Speciaal voor uw gezelschap kunnen we aanleggen bij een onbewoond eilandje in het Wolderwijd of het Veluwemeer. Muziek kunt u gewoon streamen vanaf uw telefoon naar onze audio installatie via Bluetooth zodat u altijd uw eigen muziek af kunt spelen.

Vragen? Wij denken graag met u mee!

Bekijk hieronder enkele foto’s van bedrijven die u reeds voorgingen in dit unieke bedrijfsuitje: