• Vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Wij hebben hele leuke arrangementen!
    Vrijgezellenfeest vrouwen

Estimated reading time: 5 minutes

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Harderwijk of Zeewolde!

Gezellige groepsfoto op de Borrelboot bij een vrijgezellenfeest voor vrouwen.
Hoe gezellig wil je het hebben met je vrijgezellenfeest?

Onze grote luxe en stoere sloep is van alle gemakken voorzien voor een gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen in Harderwijk of Zeewolde. Zo hebben we een ruim en fatsoenlijk toilet aan boord. Koffie en thee is standaard aanwezig en zelfs een magnetron is aan boord. Je favoriete muziek kun je gewoon rechtstreeks vanaf je telefoon via Bluetooth naar onze geluidsinstallatie aan boord streamen om het feest compleet te maken. Jullie gaan lekker genieten en feesten en wij zorgen voor een mooie vaartocht langs enkele eilandjes en gezellige haventjes. De drank staat koud en is onbeperkt 😉 Veel plezier!

Waarom is de Borrelboot uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen?

Vrijgezellenfeest vrouwen.

Er is veel ruimte aan boord zodat je tijdens jullie vrijgezellenfeest met de dames echt helemaal los kunnen gaan! Er is zelfs genoeg ruimte om met zijn allen lekker te dansen na het eten. De boot is zeer stabiel en erg groot met een mooie hoge rand. Dit zorgt ervoor dat de boot bijna niet wiebelt en dat jullie ook niet snel nat zullen worden als het wat harder waait en er golven staan. In geval van regenachtig weer of een plotselinge bui hebben we de hele boot in slechts enkele minuten geheel overdekt zodat jullie lekker door kunnen feesten. En uiteraard een ruim en fatsoenlijk toilet aan boord, wel zo prettig!

Sushi, borrelen en varen, het ultieme vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Diverse soorten Sushi die verkrijgbaar zijn op de Borrelboot.
Vrijgezellenfeest vrouwen met Sushi en een lekker wijntje, maximaal feestvieren!

Ja je leest het goed! Lekkere verse Sushi met een mooie passende wijn terwijl jullie even goed bij kunnen kletsen met een ontspannen muziekje op de achtergrond. Is de Sushi op en is er behoefte aan wat meer “Feest” dan kiezen jullie je favoriete feestnummers uit en zetten wij de muziek een tandje harder. We schuiven een tafel aan de kant en ineens is daar een gigantische dansvloer waar je lekker met de voetjes van de vloer kunt.
Meer informatie over het Sushi arrangement vind je hier.

BBQ, borrelen en varen kan natuurlijk ook!

Uiteraard hebben we ook een hele lekkere BBQ als je daar meer van houd. Goed en lekker mals vlees met lekkere frisse salades. De schipper zet alles voor jullie klaar en legt het eerste vlees op de BBQ en daarna bakken jullie zelf verder. Klik hier voor meer informatie over het BBQ arrangement.

Wil jij ook zo’n gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen in Harderwijk of Zeewolde organiseren?

Wil je een écht gezellig vrijgezellenfeest? En wil je dat vrijgezellenfeest in Harderwijk óf Zeewolde vieren? Dan moet je zeker op de Borrelboot zijn!
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via het contact formulier aan de rechterzijde van deze pagina. >>>

Vrijgezellenfeest voor vrouwen? Dát vier je natuurlijk op de Borrelboot! De gezelligste sloep van Midden Nederland.

Veel gestelde vragen over een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Harderwijk:

Om hoe laat kunnen we varen voor ons vrijgezellenfeest?

Wij hebben altijd 2 vaarblokken op een dag (muv april en oktober):
In de middag, tussen 14.00 – 18.00 uur
In de avond, tussen 19.00 – 23.00 uur

Als je bijvoorbeeld een 2 uurs Sushi-arrangement wilt boeken dan vind dat plaats tussen 14.00 – 18.00 uur óf tussen 19.00 – 23.00 uur.

Op zondag en maandag mag u uw eigen tijd bepalen (op deze dagen is het minder druk). Dit laatste geldt ook voor de hele maand april en oktober!

Is er een minimaal aantal personen voor een vrijgezellenfeest met vrouwen?

We richten ons voornamelijk op groepen van 15 personen en meer maar we hebben ook regelmatig vrijgezellenfeestjes voor 10 of 12 personen. Je betaald dan pp wel ietsje meer omdat de kosten van de boot dan verdeeld worden over minder personen. Vanaf 15 personen hanteren we een staffelprijs. Kijk hier voor meer prijsinformatie.

Waarom mogen we maar 3 uur varen? (wij willen graag een uurtje langer!)

Na 3 uur dikke party hebben jullie meestal zoveel drank naar binnen gewerkt dat sommigen ineens erg rare dingen gaan doen. We hebben helaas meerdere malen ondervonden dat het bij een vrijgezellenfeest uit de hand liep. Dat kwam de veiligheid op het water niet echt ten goede! Aangezien wij hiervoor verantwoordelijk zijn hebben wij er voor gekozen om de maximale vaartijd op 3 uur te houden. Zo blijft het leuk én veilig voor iedereen!

Waar kunnen we opstappen met ons vrijgezellenfeest voor vrouwen?

We hebben twee opstaplocaties:
1. Jachthaven Strand Horst (Palmbosweg 18, Ermelo) Dit is direct naast de snelweg en met een grote gratis parkeerplaats recht voor de haven. Dit is tevens onze vaste ligplaats. (ongeveer 15 min. fietsen vanuit Harderwijk)


2. In de aanloophaven van Zeewolde achter het gemeentehuis en naast De Lux. Ook hier is een grote (gratis) parkeerplaats vlakbij de aanloophaven.

Waarom kunnen we niet in Harderwijk zelf opstappen?

Sinds 3 jaar is de nieuwe boulevard met stadshaven open in Harderwijk. Dit is zo’n groot succes dat bijna altijd alles helemaal vol ligt en er géén plek is waar we aan kunnen leggen. Vooral de vrijdagen en weekenden zijn erg druk. Een vrijgezellenfeest is altijd op die dagen en dat maakt dit dus onmogelijk. De maanden april en oktober uitgezonderd.

Ja, stuur mij meer informatie!