Bedrijfsuitje voor Alliander NV. Sloepverhuur met BBQ arrangement voor 55 personen.

Bedrijfsuitje waarbij de verhuur van onze grote luxe sloep met een gezellige vaartocht centraal stond. Om iets voor 17.00 uur hebben we de manschappen van Alliander bij de poort van de jachthaven opgehaald en zijn we naar onze eigen steiger gelopen. Hier lag de Borrelboot al helemaal klaar voor de passagiers.

Nadat we iedereen van een lekker koud biertje hadden voorzien hebben we de trossen los gegooid en zijn we uitgevaren. Op het moment dat we de haven uitvoeren kregen we nog een telefoontje dat er nog 4 mensen onderweg waren en dat deze allemaal “binnen nu en 20 minuten” in de jachthaven zouden zijn. We hebben toen maar een klein rondje gevaren om vervolgens 20 minuten later de laatkomers in de jachthaven op te halen.

Eenmaal compleet begon de echte vaartocht! Via enkele eilandjes en haventjes zijn we het Wolderwijd opgevaren en daar wilden we in het haventje van een klein eilandje lekker uit de wind aanleggen. Helaas waren er daar zoveel vliegjes die ook van het windstille weer genoten in het haventje dat we snel weer weg zijn gevaren om vervolgens in de luwte van het eiland voor anker te gaan. Dat was een goede keuze! Hier hadden we én een mooi uitzicht én er was geen vliegje te bekennen!

Gezien het grote aantal gasten hadden wij voor een BBQ kok gezorgd. Deze zorgde ervoor dat alles veilig bleef én dat al het vlees perfect gebakken was! De muziek stond lekker aan en de sfeer zat er lekker in. Na 1,5 uur was iedereen uitgegeten en hebben we de rondvaart voortgezet via eiland de knar naar de haven van Harderwijk. Uiteraard zijn we ook even bij het strandeiland van Harderwijk gaan kijken. Even later via het aquaduct naar de haven van HMS gevaren om van daar uit langzaam aan de terugreis te beginnen. Omstreeks 21.00 uur waren we weer terug bij Jachthaven Strand Horst. Nadat we aangelegd hadden werden de glazen leeggedronken en zoetjes aan nam iedereen afscheid. Het was een zeer geslaagd bedrijfsuitje!

Wilt u zelf ook een leuk bedrijfsuitje organiseren? Kijk dan eens verder op deze site of vul het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina in. Wij denken graag met uw mee! >>>