• 50 jarige verjaardag vieren op de Borrelboot.

50 jaar….dát moet natuurlijk goed gevierd worden!!

Verjaardag 50 jaar. Monica was 50 jaar geworden en zo’n verjaardag moet goed gevierd worden. Wij waren met de Borrelboot gevraagd of wij deze verjaardag wilden verzorgen én of wij de gasten in de jachthaven van Zeewolde op wilden halen. Zij hadden alles al doorgesproken met de havenmeester en op 7 mei was het zover. Zodra de boot vastlag aan de steiger kwamen ze met een grote pop op een tuinstoel aanzetten met de vraag of wij die op de kajuit konden plaatsen. Dat ging gelukkig en nadat we de stoel en de pop goed vast hadden gemaakt volgde er een korte briefing voor alle gasten.

Verjaardag 50 jaar. Verassing bij The Lux in Zeewolde.Er stond een fris windje maar de zon scheen heerlijk. Wij zijn bij een eilandje lekker uit de wind gaan liggen voor de BBQ. Nadat iedereen de buik rond had gegeten zijn we verder gevaren en via enkele eilandjes en genietend van de mooie vergezichten zijn we langzaam terug gevaren naar Zeewolde. Monica genoot zichtbaar van haar verjaardag. Na een groepsfoto zijn we de haven weer in gevaren waar de gasten weer van boord zijn gegaan.

Zo kwam ook aan deze vaartocht weer een einde alhoewel ik geloof dat ze op het terras nog even verder zijn gegaan.

Wilt u ook de Borrelboot boeken om uw verjaardag te vieren? Neem dan gerust eens contact met ons op en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Het grote voordeel van een verjaardag op de Borrelboot is dit:

  • Geen boodschappen doen!
  • Geen berg afwas als uw bezoek weer weg is!
  • Geen gedoe in de breedste zin.
  • Wij poetsen de wc voor u (vóórdat u aan boord komt en nadat u weer weg bent!)

Kortom, voor uw verjaardag hoeft u alleen maar te zorgen dat u er zelf op tijd bent en dat uw gasten weten waar ze aan boord mogen komen!

Bekijk hieronder nog enkele foto’s van deze gezellige verjaardag op de Borrelboot.