Trouwen in Harderwijk

Het stadhuis in Harderwijk

Trouwen in Harderwijk, Hanzestad aan het water

Met uw dag gasten lekker varen om van deze mooie dag te genieten samen met kersverse bruidspaar.Trouwen in Harderwijk, een mooie kleine oude Hanzestad aan het water. Als u gaat trouwen in Harderwijk trouwt u op een plek met een rijke geschiedenis. Vroeger behoorde Harderwijk tot de Hanzesteden en klotsten de golven van de toenmalige Zuiderzee tegen de stadsmuren. Tegenwoordig staan nog steeds veel eeuwenoude gebouwtjes van toen binnen de stadsmuren overeind. De Zuiderzee heeft plaatst gemaakt voor de randmeren en de watersport is er groter dan ooit. Op dit moment wordt het havengebied drastisch op de schop gegooid en werkt men hard aan het fantastische project “Het Waterfront”. Dankzij het waterfront kunnen we nu al met onze grote luxe sloep tot aan de boulevard van Harderwijk varen. Ook het stadhuis van Harderwijk staat direct aan het water aan de oude vissershaven.

Recht voor het stadhuis is er mogelijkheid tot aanleggen bij het havenkantoor. U kunt dus letterlijk vanuit de trouwzaal zo met uw gasten bij ons aan boord stappen voor een leuke rondvaart om de dag even te breken. Wij verzorgen graag uw lunch voor uw gezelschap waarvoor wij met onze vertrouwde horecapartners samenwerken. Onder het genot van een prachtig uitzicht kunt u een toost uitbrengen op het bruidspaar.

Trouwen in Nijkerk met de BorrelbootMaar het mooiste is natuurlijk om met een klein intiem gezelschap letterlijk in het huwelijksbootje te stappen! We varen naar een mooi plekje met uitzicht op het mooie Harderwijk en de ambtenaar kan u zelfs bij ons op de boot trouwen! Dat is pas echt genieten! Trouwen op het water met uitzicht op Harderwijk, veel mooier kunnen wij het niet maken.

Gaat u binnenkort ook trouwen in Harderwijk? Neem eens contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!