Bedrijfsuitje voor Accountantskantoor

Actief bedrijfsuitje met afsluitende rondvaart inclusief uitgebreide BBQ aan boord. Natuurlijk met de bijbehorende drankjes.

Bedrijfsuitje met strand activiteiten en een leuke rondvaart

Actief bedrijfsuitje met afsluitende rondvaart inclusief uitgebreide BBQ aan boord. Natuurlijk met de bijbehorende drankjes.Half juni hebben we een actief bedrijfsuitje verzorgt voor dit Accountant en belastingkantoor. Met 16 personen gingen zij in twee teams de strijd met elkaar aan bij enkele sportieve strand activiteiten. Hierbij kwam het aan op kennis, behendigheid en samenwerking. Op iedere activiteit konden de teams punten verdienen en uiteraard zou het team met de meeste punten winnen. We zijn begonnen met de wandelende A-frames. Hierbij krijgt elk team 2 lange palen en 1 korte paal met 3 touwen. Hiervan moeten zij samen een “Hoofdletter A” bouwen. Daarna maken ze 4 lange touwen aan de top van het frame vast en gaat één deelnemer op de dwarsbalk staan. Door daarna slim aan deze 4 touwen te trekken (of deze juist te laten vieren) kun je het frame laten “lopen”. Het is hilarisch om te zien hoe de teams hier mee omgaan. Uiteindelijk moet elk teamlid tenminste maal in het A-frame hebben gestaan en het parcours hebben afgelegd.

Daarna hebben we nog een het vliegend Tapijt gedaan waarbij het puur en alleen om behendigheid en samenwerken gaat. Ook erg leuk om te zien en te doen! Hierna hadden we een duidelijke winnaar. Na de prijs uitreiking zijn we naar de sloep gegaan en zijn we van wal gestoken voor een mooie rondvaart. Uiteraard met wederom een tot in de puntjes verzorgde BBQ met de bijbehorende drankjes.

Bedrijfsuitje met rondvaart vanaf Jachthaven Strand Horst. Inclusief een goed verzorgde BBQ aan boord met uiteraard de bijbehorende drankjes inclusief.