Rondvaart vanaf het Postillion hotel bij Strand Nulde

Rondvaart naar het Tulpeiland bij Zeewolde voor een familiedag.Voor een 50 jarig huwelijksfeest was de hele familie bij elkaar in het Postillion hotel op Strand Nulde. Wij waren met de Borrelboot gevraagd om een rondvaart te verzorgen voor de familie vanaf Strand Nulde. Het was het laatste weekend in oktober en het was schitterend weer. Om 15.00 uur ontvingen we de familie aan boord van onze mooie sloep en na een korte briefing van de schipper voeren we de haven uit. We hebben een eilandje bezocht en we zijn via de gezellige haven van Zeewolde naar het nieuwe Tulpeiland gevaren. Tijdens de rondvaart werden we bijgestaan door meerdere schippers in spé in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. De glunderende gezichtjes achter het stuurwiel zeiden genoeg, erg leuk! Onderweg hadden we live muziek van de kleinkinderen aan boord die zorgden voor een leuke ontspannen sfeer met lekker in het gehoor liggende liedjes. Na het Tulpeiland zijn we terug gevaren naar Strand Nulde. Net voordat we aankwamen bij de jachthaven naast het Postillion hotel werden we nog getrakteerd op een perfecte looping van een stuntvliegtuig recht achter de boot.

Deze leuke rondvaart hebben we afgesloten met een prachtige zonsondergang bij het binnenlopen van de haven op Strand Nulde. Het had niet beter getimed kunnen worden! Wow wat is dat elke keer toch weer mooi om te zien.

Hiermee kwam ook aan de rondvaart weer een einde en even later kon de hele familie aanschuiven in het hotel voor lekker diner.
Mensen het was een plezier jullie aan boord te hebben.