Estimated reading time: 5 minutes

Ultiem vrijgezellenfeest voor vrouwen in Harderijk!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren in Harderwijk? Deze dames hadden dat goed aangepakt! Begin juni vierden zij een vrijgezellenfeest bij ons op de boot en geloof me mensen….. het dak ging eraf!!! Tjonge jonge wat een feest! De dames werden ontvangen op onze grote luxe sloep waarbij we de statafels hadden voorzien van knalroze tafelrokken. Ook stond er een grote etagère op de buffettafel met lekker vers fruit, wat candybars en uiteraard wat borrelnootjes en chips. Hiernaast een mooie champagnekoeler met de nodige flessen wijn.

Vaartocht met BBQ en borrel:

Na ontvangst volgde een korte briefing waarna we van wal staken voor een mooie vaartocht van 3 uur inclusief een uitgebreide BBQ en de nodige drank 😉 .
Tijdens de vaartocht hebben we diverse eilandjes aangedaan en uiteraard zijn we ook door de gezellige haventjes van Zeewolde en Harderwijk gevaren. Het was super lekker weer en de BBQ ging al snel aan want de dames hadden honger! Bij een vrijgezellenfeest hoort natuurlijk een lekker muziekje en diegene die verantwoordelijk was voor de muziek had een goede playlist samengesteld! De wijn werd al snel weer bijgevuld en tegen de tijd dat we de haven van Zeewolde binnenliepen zat de gezelligheid er al goed in.

Bekijks in Harderwijk:

In Harderwijk kregen we aardig wat bekijks aangezien we met een mooie grote boot aankwamen die goed opvalt. Daarnaast trekt een boot met feestende dames nou eenmaal méér bekijks dan een boot met mannen (sorry mannen!). Na het strandeiland van Harderwijk zijn we via diverse eilandjes en haventjes verder gevaren en wisten we ook een verdwaalde regenbui te omzeilen. De dames vermaakten zich uitermate goed en dat werd er nóg beter op toen er een paar mooie oude botters voorbij voeren met overwegend mannen aan boord……!

De terugweg:

Uiteindelijk zijn we al feestend weer langzaam richting de thuishaven gevaren op Strand Horst. Hierbij ging de muziek nog even een tandje harder en werden alle hits van vroeger nog eens fijntjes meegebruld op het randje van wat het menselijk oor aankan. Aangezien wij erg veel loopruimte aan boord hebben kwam er zelfs een aantal maal een heuse polonaise voorbij en werd er goed gebruik gemaakt van de dansvloer!

Dames, het was een feest om jullie aan boord te hebben!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Harderwijk organiseren?

Zelf ook een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren?
Neem eens contact met ons op via 0615460333 of vul het contactformulier in aan de rechterzijde van deze pagina>>>

Wij denken graag met u mee!

Foto’s van een vrijgezellenfeest voor vrouwen op de Borrelboot: