Voor een vrijgezellenfeest van een groep mannen waren we met de Borrelboot gevraagd of we dat konden regelen…. Natuurlijk kunnen wij dat!!! Vervolgens kwam de vraag of wij dat wel deden voor zo’n kleine groep…. Uiteraard varen wij ook voor kleine groepen en regelmatig hebben wij ook groepjes van 10-15 personen aan boord. Dit vrijgezellenfeest was voor 15 personen en zo gezegd, zo gedaan!

Vrijgezellenfeest mannen met een goede BBQ. Borrelboot Harderwijk.

We hebben de mannen opgehaald bij de steiger van het Strandeiland in Harderwijk. Net voordat ze aankwamen begon het te regenen dus hadden we snel het dak opgezet. Na ontvangst op de boot volgde een korte briefing en daarna konden we los. Letterlijk en figuurlijk uiteraard. Een vrijgezellenfeest voor mannen moet ten minste voldoende bier en een lekkere BBQ met goed en voldoende vlees bevatten! Nou dat hadden we uiteraard goed geregeld! Het bier stond lekker koud en de eerste flessen bier waren al geopend nadat de schipper net goed en wel “hallo” had gezegd. De mannen hadden hun playlist al klaar staan op iemand zijn telefoon dus de muziek kon ook meteen plank gas.

De sfeer zat er al vanaf het begin goed in en aangezien de regen na 10 minuten al opgehouden was hebben we het dak ook maar weer ingeklapt. Al snel hebben we de BBQ aangezet zodat de mannen een goede bodem konden leggen voor de rest van de avond. Na een mooie vaartocht door en rond Harderwijk zijn we richting Zeewolde gevaren. Hier zou de groep op een camping overnachten en er was ons gevraagd of wij ze in het aangrenzende haventje af konden zetten. Het laatste stuk van de vaart ging iedereen compleet uit zijn dak op de lekkere muziek. De mensen in het haventje keken enigszins verbaast op toen wij met onze boot dat haventje binnen kwamen varen want de steigers waren niet echt op onze boot gemaakt. Toch hebben we goed aan kunnen leggen en konden de gasten van boord gaan en daarmee kwam ook aan dit vrijgezellenfeest voor mannen weer een einde.

Vrijgezellenfeest mannen in Harderwijk. Natuurlijk op de Borrelboot!

Nadat we de trossen los hadden gegooid hebben we de Borrelboot teruggevaren naar Jachthaven Strand Horst waarna de grote schoonmaak kon beginnen.

Zelf ook een vrijgezellenfeest voor mannen organiseren?
Vul dan snel het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina in! >>>

Bekijk hier onder enige foto’s van dit gezellige vrijgezellenfeest: