• Vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Wij hebben hele leuke arrangementen!
    Vrijgezellenfeest vrouwen

Vrijgezellenfeest organiseren?

Een vrijgezellenfeest op de Borrelboot staat garant voor een relaxte middag! Lekker rondvaren, chill muziekje erbij en genieten van de nodige lekker koude biertjes of glazen wijn. Waar je normaal maar met maximaal 12 personen aan boord van een sloep mag zitten kun je bij ons op de Borrelboot tot wel 60 personen kwijt! En dan is het nog steeds relaxed op de boot :-). Tevens is de Borrelboot de enige sloep in de wijde omgeving met een fatsoenlijk en ruim toilet aan boord.

Uiteraard snappen wij als geen ander dat er een lekker muziekje bij hoort op jullie feestje. Op onze geluidsinstallatie kunt u moeiteloos via Bluetooth uw eigen muziek streamen. Tegen het einde van de middag zetten we de BBQ aan en kan iedereen genieten van de lekkerste BBQ van Harderwijk! Als jullie je vrijgezellenfeest liever wat vroeger van start laten gaan dan kunnen we ook een lekkere lunch of een uitgebreide Hight Tea verzorgen. Nét wat je wilt!

Klik hier voor:

Wanneer mogen we jullie verwelkomen aan boord van de Borrelboot??
Voor vragen en/of reserveringen van jullie vrijgezellenfeest kun je het contact formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen. >>>>>>

Ja, stuur mij meer informatie!