• Vrijgezellenfeest voor mannen in Harderwijk, Ermelo en Zeewolde.
    Vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest mannen vanuit Harderwijk of Zeewolde

Vrijgezellenfeest mannen in Harderwijk. Dat vier je natuurlijk op de Borrelboot! De beste BBQ van heel Harderwijk.Vrijgezellenfeest voor mannen aan het organiseren? Dan zit je hier op exact de goede plek! Wij hebben een grote luxe en stoere sloep die van alle gemakken voorzien is. Zo hebben we een goede muziek installatie, de lekkerste BBQ van heel Harderwijk, veel ruimte en uiteraard een fatsoenlijk toilet aan boord. Je favoriete muziek kun je gewoon rechtstreeks vanaf je telefoon via Bluetooth naar onze geluidsinstallatie streamen om de stemming er lekker in te krijgen. Wij zorgen voor een leuke vaartocht en jullie genieten van een goed stuk vlees en een koud biertje waarbij jullie een best feestje kunnen bouwen!

Vrijgezellenfeest in Harderwijk op de Borrelboot.De boot is zeer stabiel en erg groot met een mooie hoge rand. Dat zorgt ervoor dat de boot bijna niet wiebelt en dat jullie ook niet snel nat zullen worden als het wat harder waait en er golven staan. In geval van regenachtig weer of een plotselinge bui hebben we de hele boot in slechts enkele minuten geheel overdekt zodat jullie lekker door kunnen feesten.

Wil je een écht gezellig vrijgezellenfeest? Dan moet je zeker op de Borrelboot zijn!

Willen jullie ook nog een sportieve activiteit erbij? Dat kan want we hebben diverse leuke activiteiten in eigen beheer onder de naam “Strand Horst Events“. Denk daarbij aan activiteiten als:

  • Boogschieten
  • Zeskamp
  • Wandelende A-frames
  • Beachvolleybal

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via het contact formulier aan de rechterzijde van deze pagina. >>>

Ja, stuur mij meer informatie!