Veel gestelde vragen

Wat gebeurd er als het regent?

Bij slechter weer klappen wij het dak uit en dan is de hele boot binnen 3-4 minuten van voor tot achter overdekt zodat het feestje gewoon door kan gaan. Ook hebben wij langs de hele route verschillende mogelijkheden om bij een eilandje te schuilen tegen bijvoorbeeld harde wind.

Is er een toilet aan boord?

Ja, we hebben een hele nette en ruime toilet op de boot! Deze is zelfs compleet met haakje voor je jas én een haakje voor je tas!

Moeten wij het vlees zelf bakken of hebben jullie een Chef aan boord?

Ja, we gaan er van uit dat jullie het vlees zelf bakken! De schipper zet alles voor jullie klaar en legt eventueel het eerste vlees op de BBQ. Daarna bakken jullie zelf verder.

We kunnen uiteraard wel een Chef aan boord nemen die de BBQ voor jullie verzorgt. Houd er dan wel rekening mee dat (buiten de extra kosten voor de Chef) de BBQ zelf ook een stuk duurder wordt omdat deze dan als dienst gezien wordt. Dat betekend dat de BBQ dan onder de 21% BTW valt i.p.v. het lage 9% tarief.

Hoeveel mensen mogen er aan boord?

We mogen maximaal 60 personen aan boord nemen. **ivm Corona nu max 16 tot 20 personen afhankelijk van de samenstelling van de groep** (kinderen t/m 12 jaar hoeven we niet mee te tellen bij de corona aantallen)

Op welke tijden varen jullie?

Wij hebben altijd 2 vaarblokken op een dag (muv april en oktober):
In de middag, tussen 14.00 – 18.00 uur
In de avond, tussen 19.00 – 23.00 uur
Als u in de ochtend wilt varen is dat uiteraard ook mogelijk.

Als je bijvoorbeeld een 2 uurs BBQ arrangement wilt boeken dan vind dat plaats tussen 14.00 – 18.00 uur óf tussen 19.00 – 23.00 uur.

Op zondag en maandag mag u uw eigen tijd bepalen (op deze dagen is het minder druk). Dit laatste geldt ook voor de hele maand april en oktober!

Wat betekend precies “goedgekeurd door de Scheepsvaart Inspectie”?

Alle schepen die varen met meer dan 12 passagiers moeten verplicht voldoen aan een heleboel eisen betreffende milieu en veiligheid van de boot. Dit houd in dat wij onze papieren, verzekeringen, reddingsmiddelen, elektrische schema’s en vooral ook de boot zelf helemaal in orde hebben. Hierdoor kunnen jullie zonder zorgen maximaal genieten van jullie feestje!
Ga je in zee met een aanbieder die géén geldige certificaten op zijn schip heeft dan is hoogstwaarschijnlijk ook zijn bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering niet van toepassing mocht er om wat voor reden dan ook iets gebeuren. 
(vraag hier dus naar als je offertes aanvraagt!!!)