• Trouwen in Nijkerk.

Met de Borrelboot naar je bruiloft in Nijkerk:

Een bruidspaar wil graag trouwen in Nijkerk. Wij zijn gevraagd om voor dit huwelijk het bruidspaar inclusief alle dag gasten bij een mooie locatie op te halen om ze vervolgens naar het gemeentehuis in Nijkerk te varen. Na het huwelijk zouden we deze groep weer terug varen naar de feest locatie.

De dag van de bruiloft:

Trouwen in Nijkerk met de Borrelboot

Op 26 augustus was het dan zover. ‘s Ochtends hadden we in alle vroegte de boot helemaal gepoetst en om 9.45 uur voeren we weg vanuit Jachthaven Strand Horst richting Nijkerk. We moesten het bruidspaar ophalen bij Beachclub de Eemhof in Zeewolde. Omstreeks 11.30 uur zou daar ook de catering geleverd geworden waarna om 12.15 uur de gasten  zouden arriveren. Bij aankomst op de locatie stond de cateraar al op ons te wachten. Samen met de mensen van de catering hebben we alles aan boord gezet en vervolgens hebben we alles klaargezet voor ontvangst van de gasten.

De vaartocht naar Nijkerk:

Op weg naar een bruiloft met de dag gasten

Klokslag 12.15 uur kwam het bruidspaar met de gasten aan en konden we iedereen aan boord verwelkomen. Met een relaxed muziekje zijn we over het Nijkerkernauw naar de Arkervaartsluis gevaren. Daar waren we de enige die de sluis in wilden dus dat ging lekker snel. Ondertussen genoten de gasten van enkele lekkere broodjes aan boord en even later voeren we alweer de sluis uit. Nu ging het over de Arkervaart tussen de weilanden en de koeien door naar Nijkerk. Als je wilt trouwen in Nijkerk dan is dit echt een leuke manier om naar het stadhuis te gaan! Vooral over de Arkervaart is het erg mooi varen door het stukje polder. Na een half uurtje varen waren we bij het stadhuis. Hier was de hele kade nog vrij dus we konden mooi recht voor de trouwlocatie aanleggen.

De trouwceremonie in Nijkerk:

Nadat het bruidspaar en de gasten van boord waren gegaan hebben wij samen met de mensen van de catering de boot klaargemaakt voor de champagne toost bij terugkomst. Een uurtje later kwam het bruidspaar als “Meneer & Mevrouw” weer naar buiten. Al snel zaten alle gasten weer aan boord en konden we toosten op het bruidspaar en genieten van een overheerlijke bruidstaart.

Aansnijden van de bruidstaart op de Borrelboot.

Genietend van al dat lekkers en uiteraard van het prachtige weer zijn we teruggevaren via dezelfde route naar Restaurant Zuiderzoet in Jachthaven de Eemhof. Ondertussen hebben we uiteraard wel een prima feestje gebouwd op de Borrelboot. Rond 17.00 uur hebben we de gasten weer bij de feestlocatie afgezet en daarbij kwam er voor ons een einde aan deze mooie dag.

Het bruidspaar heeft daarna nog een fotoshoot op het strand gehad waarna het gezelschap van een lekkere Beach-BBQ ging genieten. Uiteraard is het feest daarna nog tot in de kleine uurtjes doorgegaan.

Wilt u zelf ook een borrel organiseren tijdens uw bruiloft?

Wilt u ook trouwen in Nijkerk en daarbij gebruik maken van onze mooie grote sloep tot maximaal 61 gasten? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Trouwen in Nijkerk met de Borrelboot

Trouwen in Nijkerk, bekijk hier de foto’s: