In augustus van dit jaar vierden Anna & Roelof hun 25 jarige bruiloft. Ze waren nog op zoek naar een leuke invulling voor hun 50 gasten. Al snel kwamen ze bij de Borrelboot uit. Wij merken dat er in het begin vaak veel vragen zijn die wij aan de telefoon wel kunnen beantwoorden maar waar de klant aan de andere kant van de telefoon zich geen beeld van kan vormen. Denk hierbij aan “Hoe groot is die boot dan eigenlijk?” of eentje die ook vaak gesteld wordt is “wiebelt die boot niet heel erg?” Ook op de foto’s zie je wel dat de boot groot en breed is maar hoe groot is groot? Gelukkig kwamen ze snel een kijkje nemen in de jachthaven van Strand Horst. Wij weten ondertussen dat als de mensen een keertje in de boot hebben gestaan al deze vragen ineens geen issue meer zijn. Dat bleek nu gelukkig ook weer!

Receptie op de Borrelboot voor een 25 jarig huwelijksfeest. Een erg gezellige middag!Het bruidspaar wilde graag zelf de catering verzorgen en dat kan uiteraard! Dit hadden ze erg goed aangepakt en de boot lag vol met allemaal lekkere hapjes. Aan het begin van de middag kwamen de gasten aan in de haven. Na een korte mooie wandeling kwam men aan bij de steiger van de Borrelboot. Langzaam druppelde alle gasten binnen en even later waren we compleet. Na een korte briefing en welkomstwoord door de schipper konden de trossen los en staken we van wal. De gasten hadden een MP3 lijstje gemaakt op hun telefoon en deze kon gewoon via Bluetooth afgespeeld worden op onze installatie. De drankjes en de hapjes vielen erg in de smaak en toen we halverwege onze vaartocht waren kregen we ineens de vraag waar we nu precies waren. Dit is leuk want er waren veel mensen uit Harderwijk aan boord en zelfs zij wisten het even niet meer. Lekker dansen op de gezelligste sloep van Midden Nederland!Dit komt doordat we een leuke route hebben met diverse eilandjes en haventjes waar we even in varen. Als de mensen dan ook nog eens lekker gezellig aan het kletsen zijn dan zijn ze al snel de oriëntatie kwijt. Nadat ik het dolfinarium had aangewezen en de wist men weer waar we ons bevonden.

De gezelligheid zat er goed in en er werdt zelfs gedanst op de soms caribische muziek. Even later kwam er zelfs enkele malen een polonaise voorbij op de boot, dat was voor ons ook een primeur! Langzaam liep de middag ten einde en nadat we in de jachthaven weer hadden aangelegd ging de gezelligheid nog even door. Nadat iedereen afscheid had genomen van het bruidspaar hebben we snel opgeruimd en konden we tevreden terugkijken op een super middag met een hele gezellige groep mensen!