Trouwen in Zeewolde

Trouwen in Zeewolde met de Borrelboot

Trouwen in Zeewolde aan het water

Trouwen in Zeewolde betekend dat je de mogelijkheid hebt om vrijwel letterlijk aan het water te trouwen. Daarna is er natuurlijk niets mooier dan met uw daggasten in onze fraaie en zeer ruime luxe sloep te stappen om dit te vieren! Of het nu een korte vaartocht is om even een frisse neus te halen en een toost uit te brengen op het kersverse bruidspaar, óf dat het een compleet arrangement is zoals ontvangst met bubbels, een lekkere lunch aan boord, of wat u ook maar wilt…. De Borrelboot is dé perfecte plek om hier even onbekommerd en met volle teugen van te genieten!

In Zeewolde hebben we een aantal locaties waar we met de boot kunnen komen. Dit kunnen zowel trouwlocaties als feestlocaties zijn.

 1. Stadhuis van Zeewolde: 

  Als u op het stadhuis van Zeewolde wilt trouwen dan ligt de boot voor u klaar recht voor de ingang van het stadhuis in de gezellige aanloophaven van Zeewolde. Het stadhuis is de trouwlocatie en van hier uit kunnen wij u met uw gasten naar de feestlocatie varen. Dit zijn o.a. Strandpaviljoen Kaap Flevo, Beachclub De Eemhof en Paviljoen de Jutter aan het Erkemeder strand in Zeewolde. Het stadhuis is ook een mooie locatie om aan te komen terwijl u voor op de plecht van de boot staat (zoals bij bovenstaande foto) terwijl alle gasten al staan te wachten op jullie aankomst.

 2. Strandpaviljoen Kaap Flevo:

  Kaap Flevo is een officiële trouwlocatie in de gemeente Zeewolde. Het is een sfeervolle en erg mooie trouwlocatie direct aan een mooi zandstrand en het water. Recht voor Kaap Flevo is een mooie grote steiger waar u met uw gasten op en af kunt stappen. U kunt hier dus op het strand trouwen en daarna met uw gasten in onze mooie luxe sloep stappen voor een heerlijke rondvaart.

 3. Beachclub De Eemhof:

  Beachclub De Eemhof is een “losjes ogende” maar trendy beachclub direct aan het water. Gelegen recht tegenover Spakenburg heeft deze locatie een prachtig uitzicht. Een sfeervolle en gezellige locatie om uw trouwfeest in te houden en tevens officiële trouwlocatie van de gemeente Zeewolde. Uiteraard varen wij u daar graag naartoe óf verzorgen wij graag vanuit deze locatie een mooie rondvaart voor u en uw gasten.

 4. Strandpaviljoen De Jutter:

  De Jutter is gelegen aan het Erkemederstrand in de gemeente Zeewolde. Deze locatie is een officiële trouwlocatie en tevens een locatie waar veel feesten worden gegeven. Uiteraard varen wij uw gezelschap graag vanaf het stadhuis in Zeewolde naar de haven van het Erkemederstrand.