Brenda Rubio Méndez

Uw gastvrouw op de borrelboot.

Brenda heeft haar roots in het internationale toerisme liggen. Zij is enige jaren actief betrokken geweest bij de organisatie van enkele grote conferenties en beurzen in León, Mexico. Daarna heeft zij de stap gemaakt naar het hotelwezen. Na een tijd in een groot hotel in Cancun gewerkt te hebben heeft zij een baan geaccepteerd als assistent manager in een hotel op het droomeiland Isla Holbox in de golf van Mexico.

Nu woont zij in Harderwijk en is mede eigenaar van de Borrelboot. Met haar vrolijke lach, haar charme en oog voor detail weet zij elk evenement tot in de puntjes te begeleiden!

Brenda in eigen woorden:

Ik houd ervan om met mensen bezig te zijn. Mijn hart ligt nog steeds in het toerisme en de Borrelboot sluit daar goed bij aan. Wilt u een speciale invulling van uw dag? Ik stel met veel plezier een programma voor u samen waarbij varen in onze mooie sloep de hoofdlijn is. Daarnaast kunnen wij verschillende activiteiten op de diverse stranden of eilanden in de omgeving voor u organiseren. Al eens gedacht aan een overheerlijke BBQ op het water? Of aan een wijn- of whisky proeverij op een van de mooiste plekjes in het Wolderwijd of Veluwemeer? Ik denk graag met u mee!