Sloepverhuur Veluwemeer

Sloepverhuur op het Veluwemeer voor grote groepen!

Bedrijfsuitje met BBQ arrangement op de Borrelboot bij Harderwijk.Voor sloepverhuur met een bedrijfsuitje of familiedag met een grote groep (15-60 personen!) bent u bij ons aan het juiste adres. Borrelboot Harderwijk is dé specialist in sloepverhuur op het Veluwemeer voor groepsarrangementen. Als enige sloep in de regio beschikken wij over een grote sloep mét goedkeuring door de Scheepvaart Inspectie om te mogen varen met meer dan 12 passagiers! Dat betekend dat onze sloep aan de laatste veiligheidseisen voldoet, er voldoende reddingsmiddelen aanwezig zijn voor alle opvarenden en een heleboel zaken meer!

Sloepverhuur op het Veluwemeer is ideaal als bedrijfsuitje of familiedag! U kunt ons inzetten voor diverse leuke vaartochten in een schitterende omgeving. We hebben vaartochten van 2 -3- of 4 uur op het Veluwemeer waarbij we diverse haventjes en onbewoonde eilandjes aan kunnen doen. Uiteraard is onze grote sloep van alle gemakken voorzien! Er is een ruim en fatsoenlijk toilet op de sloep aanwezig mét haakjes om je jas en tas (dames!) op te hangen. Natuurlijk is er een goede muziek installatie voorhanden. Via Bluetooth kunnen jullie je eigen muziek afspelen direct vanaf je mobiele telefoon of tablet. Op de boot is 220 Volt aanwezig dus ook een telefoonlader kan ingeplugd worden.

Bedrijfsuitje op de Borrelboot. Sloepverhuur voor grote groepen. Uiteraard op de gezelligste sloep van Midden Nederland!

Voor groepen vanaf 15 personen hebben we diverse leuke arrangementen samengesteld.
Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden voor uw uitje.

We hebben zelfs een speciale Pizza Cruise waarbij we een echte houtgestookte Italiaanse pizza oven aan boord van de Borrelboot zetten. Recht voor uw neus bereid onze chef de pizza’s, u zegt wat u er op wilt hebben en een paar minuten later zit u met een verse warme pizza op schoot te smullen! Verser kan gewoon niet!

Ook kunnen we via het Veluwemeer een mooie tocht naar de Hanzestad Elbug of Spakenburg voor u organiseren.
Bent u bezig met de organisatie van een bedrijfsuitje of familiedag? Neemt u gerust even contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.>>>

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Vrijgezellenfeest Harderwijk

Vrijgezellenfeest in Harderwijk op de gezelligste sloep van Midden Nederland! Lekker genieten van een royale BBQ en met een koud biertje in de hand de zonsondergang tegemoet varen. Hoe relaxed wil je het hebben?!

€58,- pp (vanaf!)

BBQ arrangement 2 uur

2 uurs BBQ arrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten van de beste BBQ van Harderwijk! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€47,- pp (vanaf!)

BBQ arrangement 4 uur

4 uurs BBQ arrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten van de beste BBQ van Harderwijk! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€66,- pp (vanaf!)

BBQ arrangement 3 uur

3 uurs BBQ arrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten van de beste BBQ van Harderwijk! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€56,- pp (vanaf!)

4 uur Borrel arrangement

4 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€45,- pp (vanaf!)

3 uur Borrel arrangement

3 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€32,- pp (vanaf!)

2 uur Borrel arrangement

2 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€21,- pp (vanaf!)