• Rondvaart in Harderwijk op onze mooie grote en luxe sloep. Compleet te overdekken bij slechter weer!

De rondvaart is weer terug in Harderwijk!

Burgemeester Harm Jan van Schaijk aan het roer op de rondvaartboot van Harderwijk.

De burgemeester aan het roer op onze mooie rondvaartboot.

Rondvaart Harderwijk verzorgt vanaf zondag 13 mei 2018 weer een rondvaart in Harderwijk! Harderwijk is een mooie oude Hanzestad met veel geschiedenis. Sinds de beginjaren van de stad is Harderwijk altijd verbonden geweest aan het water. De afgelopen jaren heeft de gemeente Harderwijk veel geïnvesteerd in het Waterfront project waardoor de oude band van de stad met het water weer in ere hersteld is. Er is een nieuwe boulevard aangelegd op de plek waar voorheen een hele grote parkeerplaats was. Het water is teruggekomen én bevaarbaar gemaakt voor de pleziervaart waardoor de boten vanaf 27 april 2018 weer aan kunnen leggen aan de boulevard recht voor de diverse horeca gelegenheden. Dit is een grote aanwinst voor Harderwijk. U kunt vanaf nu echt een rondje rondom het Dolfinarium varen. Onderweg gaat u onder 2 ophaalbruggen door en geniet u van de gezellige en bruisende sfeer aan de boulevard.

De rondvaart start in het midden van al deze nieuwe bedrijvigheid ter hoogte van restaurant De Admiraal. U kunt kaartjes daarvoor kopen bij stadscafé/restaurant De Admiraal en opstappen doet u ongeveer recht voor de deur van het restaurant met zijn gezellige terras.

De eerste rondvaart dit jaar vind plaats op zondag 13 mei om 12.00 uur en daarna de nog een ronde om 13.45 uur.

Kijk voor meer informatie over de rondvaart zelf én over de horecaondernemers op de mooie vernieuwde boulevard even op www.rondvaartharderwijk.nl