Bedrijfsuitje met teambuilding workshop

Megavlieger bouwen in Harderwijk

Voor een bedrijfsuitje kregen wij het verzoek om het bedrijfsuitje te combineren met een teambuilding workshop. De deelnemers waren werkzaam bij twee verschillende organisaties waarbij ze veel en intensief met elkaar samenwerkten. Dit was vaak onder tijdsdruk. Men wilde graag een teambuilding workshop waarbij men meer als één team zou denken en werken ipv als de gebruikelijk klant/leverancier relatie. Hiervoor hebben we een mooie teambuilding workshop opgezet waarbij ze als één team samen moeten werken om binnen een gestelde tijd een hele grote teamvlieger moesten maken. Dat kan alleen maar lukken als er goed overleg zou plaatsvinden aangezien de deelnemers in kleinere teams verschillende onderdelen moesten bouwen.

Nadat deze teamvlieger succesvol was opgelaten op het strandeiland van Harderwijk zijn we aan boord gegaan van onze grote sloep. Het was mooi weer en met en gezellig muziekje aan zijn we naar een eilandje gevaren waar we hebben aangelegd voor de BBQ. Na een rijkelijk verzorgde BBQ zijn we weer van wal gegaan om de vaartocht te vervolgen waarbij we nog enkele haventjes en eilandjes aan hebben gedaan. Hierbij kon iedereen onder het genot van een lekker drankje ontspannen bijkletsen met elkaar.

Het was een mooie én leerzame dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”bounce” album_title=”true” album_id=”8″]