Familiedag Zeewolde

Familiedag Harderwijk met sloep varen op het Wolderwijd en Veluwemeer.

Familiedag in Zeewolde organiseren?

Voor een familiedag in Zeewolde bent u bij ons aan het goede adres! Op onze grote en super gezellige sloep nemen we u mee voor een vaartocht langs de mooiste plekjes van Zeewolde. We kunnen aanleggen bij diverse onbewoonde eilandjes in het Wolderwijd of Veluwemeer. Wilt u een spelletje doen op één van deze eilandjes dan kan dat ook! U bent vrij om uw eigen eten en drinken mee aan boord te nemen en uiteraard kunnen wij dit ook prima voor u verzorgen. Als u graag wilt BBQ’en tijdens uw familiedag dan is dat het enige wat u verplicht bij ons af moet nemen.
Een losse BBQ kost € 24,50 pp. Kijk even bij het BBQ arrangement wat voor vlees er allemaal in de BBQ zit. (kinderen t/m 4 jaar gratis, kinderen van 5 tot 15 jaar betalen ze slechts € 1,- per levensjaar!)

Uiteraard kunnen we voor uw familiedag ook een vaartocht naar Spakenburg of Elburg organiseren. U bent dan een hele dag onderweg met 2 uurtjes zelf rondneuzen in deze mooie oude vissers stadjes.

We helpen u graag verder met het organiseren van uw familiedag. Heeft u vragen of wilt wat meer informatie neem dan gerust even contact met ons op via 0621546216 of via het contact formulier aan de rechterkant van deze pagina. >>>