• Bedrijfsuitje Kaap Flevo op de Borrelboot.

Op weg naar Zeewolde voor een bedrijfsuitje.Voor een bedrijfsuitje van een mooi strandpaviljoen in Zeewolde waren wij met de Borrelboot gevraagd om een korte rondvaart met borrelarrangement te verzorgen. Nadat we de boot gepoetst en vaarklaar hadden gemaakt zijn we naar Zeewolde gevaren om de klant op te wachten in de aanloophaven voor het gemeentehuis. Niet veel later kwamen de mensen al aanlopen en kon iedereen aan boord stappen. Het bier en de wijn lagen koud, koffie en thee stonden klaar en zelfs de chips, candybars en fris handfruit lagen voor het grijpen.

Na een korte briefing en het verbinden van een telefoon via Bluetooth met onze muziek installatie konden we van wal gaan. De muziek ging meteen op “feeststemming” en de gezelligheid zat er vanaf de eerste meters al goed in! Via het eilandje de Zegge zijn we het Wolderwijd opgevaren. Het was bijna windstil en ondanks dat het al eind september was, was het zeer aangenaam op het water. We hebben een mooie vaartocht gemaakt langs het strandeiland van Harderwijk. Daarna zijn we achter het Dolfinarium langs gevaren om een kijkje te nemen in de vissershaven van Harderwijk en uiteraard bij het grote nieuwbouw project “het waterfront”. Van daaruit zijn we langzaam richting Knarland gevaren waar we een leuke teamfoto hebben genomen. Deze teamfoto sturen we een dag later altijd op naar de klant als aandenken van het Bedrijfsuitje en de vaartocht.

Bedrijfsuitje organiseren? Natuurlijk op de Borrelboot!Het was goed te merken dat deze mensen allemaal uit de horeca kwamen want het feestgedruis en de gezelligheid leverden een grote glimlach op bij menig bootje wat we tegenkwamen. Langzaam aan voeren we weer richting Zeewolde. Bij het passeren van het laatste eiland voor de haven werdt het laatste nummer uit volle borst ingezet. Bij het binnenlopen van de haven hebben we de muziek maar weer wat zachter gezet en terwijl de gasten hun glaasje wijn of flesje bier leegdronken hebben wij de boot netjes afgemeerd. Even later ging de gasten van boord op weg naar Strand Paviljoen Kaap Flevo waar een heerlijk diner op ze stond te wachten. Zo kwam ook dit bedrijfsuitje weer tot een goed eind.

Dames en heren bedankt voor de gezelligheid en het mooie feestje, wij hebben er ook van genoten!
Volgend jaar weer zou ik zeggen!

Bedrijfsuitje met borrelarrangement.

Wilt u zelf ook een leuk bedrijfsuitje organiseren? Neem dan snel eens contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Bedrijfsuitje voor Kaap Flevo 2016