Bedrijfsuitje voor dit najaar organiseren? | Borrelboot Harderwijk, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!

Bedrijfsuitje aan het organiseren……?

De zomervakantie is al weer zo goed als voorbij en vaak moet het jaarlijkse bedrijfsuitje nog worden gepland. Wat zegt u? Bedrijfsuitje..??? Jazeker mensen! Het plannen van een bedrijfsuitje wordt vaak vooruit geschoven tot na de zomervakantie. Nu is dus de tijd om uw bedrijfsuitje te plannen en te boeken.

Bedrijfsuitje in Harderwijk voor Supermarkt Plus Dee uit Putten

Vanuit de gezellige jachthaven aan Strand Horst organiseren wij ook dit najaar weer met veel enthousiasme bedrijfsuitjes waarbij gezelligheid, plezier en lekker eten hand in hand gaan. Centraal daarbij staat onze grote en luxe sloep “De Borrelboot” waar al menig gezellig feestje op gevierd is. Vaak maken we de combinatie met een sportieve activiteit voorafgaand aan de vaartocht. Na de prijsuitreiking gaan we dan aan boord van de Borrelboot waar al gauw de BBQ aan gaat. Uiteraard is er voor uw bedrijfsuitje genoeg drank aan boord (bier, fris en wijn). Muziek nemen jullie zelf mee op MP3 speler of telefoon en dat kan via Bluetooth op onze geluidsinstallatie afgespeeld worden. Eenmaal op de Borrelboot barst het feest al snel los en onder het genot van de nodige drankjes en muziek wordt de BBQ aangezet. Dit is niet zomaar een BBQ maar echt de allerlekkerste BBQ van heel Harderwijk!

Lekkere en uitgebreide BBQ voor uw vrijgezellenfeest. Natuurlijk op de Borrelboot!

Heerlijke BBQ op het water!

Niet voor iedereen één worstje, één hamburger en één satestokje. Nee, daar worden wij niet warm van! Bij ons krijgt u een ruim assortiment van verschillende luxe en lekkere vleessoorten waarbij iedereen gewoon pakt wat hij of zij lekker vind! Niet iedereen vind hetzelfde lekker en dat vinden wij heel gewoon. Ook vegetarisch en Halal is mogelijk!

Stamppot buffet op de boot:

Vanaf half september tot en met eind oktober hebben we ook weer een overheerlijk stamppot buffet voor u in de aanbieding. Heerlijke boerenkool, hutspot, zuurkool en andijviestamp inclusief Rookworst, spekjes, gehaktballen en jus…..!
Dit alles voor slechts € 19,- pp!! (bovenop het borrel arrangement, minimaal 20 pers)

Heeft u er ook al zin in?
Neem dan snel contact met ons op voor een onvergetelijke en super gezellige ervaring.
Natuurlijk op de Borrelboot, de gezelligste sloep van midden Nederland!

Prijzen voor uw bedrijfsuitje vind u hier!