• Bedrijfsuitje alfons ariens Harderwijk

Bedrijfsuitje met een sportieve activiteit en een gezellige Pizza-Cruise!

We waren gevraagd om een bedrijfsuitje te organiseren voor een onderwijs organisatie uit de regio. De groep bestond uit 40 leraren en vrijdag 2 juni was het zo ver. Het was heerlijk weer met veel zon en eigenlijk iets té warm om heel fanatiek op het strand bezig te zijn! Daarom hadden we tijdens de activiteit ook extra flesjes water én lekkere frisse appeltjes voor iedereen klaarstaan. In vier teams gingen de deelnemers op alle onderdelen een kleine competitie aan met elkaar. Op ieder onderdeel konden ze punten verdienen en het team dat de meeste punten verzamelde was uiteraard de grote winnaar van de dag.

Lekker ontspannen genieten van heerlijke verse pizza's op de gezelligste sloep van Midden Nederland.Na één uur sportieve inspanning was het tijd voor ontspanning, hiervoor hadden we de Borrelboot al klaar liggen met de koelboxen bomvol ijskoude drankjes. Nadat iedereen aan boord was gegaan kwam er een korte briefing waarna we de trossen los konden gooien en uit zijn gevaren voor een mooie vaartocht van 3 uur. Tijdens de vaartocht verzorgde het team van Pizza-Fun heerlijke vers bereide pizza’s vanuit hun hout gestookte steenoven.

Bedrijfsuitje Strand Horst Events, prijs uitreiking!De gasten hadden een lekker muziekje meegenomen en de sfeer bij dit bedrijfsuitje zat er al snel goed in. Het was zo warm dat we de hele overkapping uit hadden staan om wat extra schaduw op de boot te creëren. Ook bij dit bedrijfsuitje kwamen al gauw de eerste pizza’s uit de oven. Flinterdun en met verse ingrediënten en uiteraard was ook aan de vegetariërs gedacht. Toen iedereen uitgegeten was hebben we de prijs uitreiking gedaan en de medailles op de boot aan het winnende team overhandigd. Het eindpunt was ondertussen al in zicht en na in totaal zo’n kleine 3 uur varen en 100 pizza’s verder liepen we weer de gezellige jachthaven van Strand Horst binnen. En zo kwam ook aan dit bedrijfsuitje weer een einde.

Onder het genot van een ijskoud biertje hebben wij daarna met een lekker Caribisch muziekje de boot weer schoongemaakt en 2 uur later ging ook de schipper weer huiswaarts.
Op naar het volgende bedrijfsuitje!