• Bedrijfsuitje alfons ariens Harderwijk

Estimated reading time: 5 minutes

Bedrijfsuitje op Strand Horst, sportief én ontspannen!

Bedrijfsuitje met een sportieve activiteit en een gezellige Pizza-Cruise!

We waren gevraagd om een bedrijfsuitje te organiseren op Strand Horst voor een onderwijs organisatie uit Harderwijk. De groep bestond uit 40 leraren en vrijdag 2 juni was het zo ver. Het was heerlijk weer met veel zon en eigenlijk iets té warm om heel fanatiek op het strand bezig te zijn! Daarom hadden we tijdens de activiteit ook extra flesjes water én lekkere frisse appeltjes voor iedereen klaarstaan.

Bedrijfsuitje met sportieve activiteit op het strand:

In vier teams gingen de deelnemers op alle onderdelen een kleine competitie aan met elkaar. Op ieder onderdeel konden ze punten verdienen. Het team dat de meeste punten verzamelde was uiteraard de grote winnaar van de dag.

Bedrijfsuitje in jachthaven Strand Horst
Bedrijfsuitje met sportieve activiteit op het strand.

Pizza-Cruise op de Borrelboot vanuit Strand Horst:

Lekker ontspannen genieten van heerlijke verse pizza's op de gezelligste sloep van Midden Nederland.

Na één uur sportieve inspanning was het tijd voor ontspanning. Daarvoor hadden we de Borrelboot al klaar liggen met de koelboxen bomvol ijskoude drankjes. Nadat iedereen aan boord was gegaan kwam er een korte briefing van de schipper. Daarna konden we de trossen los gooien en zijn we uitgevaren voor een mooie vaartocht van 3 uur. Tijdens de vaartocht verzorgde het team van Pizza-Fun heerlijke vers bereide pizza’s vanuit hun hout gestookte steenoven.

Bedrijfsuitje Strand Horst Events, prijs uitreiking!

De gasten hadden een lekker muziekje meegenomen waardoor de sfeer bij dit bedrijfsuitje er al snel goed in zat. Het was zo warm dat we dak uit hadden geklapt om wat extra schaduw op de boot te creëren. Ook bij deze Pizza-Cruise kwamen al gauw de eerste pizza’s uit de oven. Flinterdun en met verse ingrediënten. Uiteraard was ook aan de vegetariërs gedacht. Toen iedereen uitgegeten was hebben we de prijsuitreiking gedaan en daarbij de medailles aan het winnende team overhandigd. Daarna was het eindpunt ondertussen al in zicht.
Na 3 uur varen en 100 pizza’s verder liepen we weer de gezellige jachthaven van Strand Horst binnen. Zo kwam ook aan dit bedrijfsuitje weer een mooi einde.

Enkele foto’s van dit bedrijfsuitje op Strand Horst.