Bedrijfsuitje op de Borrelboot. Sloepverhuur voor grote groepen. Uiteraard op de gezelligste sloep van Midden Nederland!

De eerste zomerse dagen hebben we al gehad en de mensen komen weer massaal naar buiten. Even lekker frisse lucht happen! Heerlijk is dat, met de zon in je gezicht, de wind door de haren en dan het liefst zo relaxed mogelijk de dag beleven! De zomer staat voor de deur! En terwijl u zo lekker aan het chillen bent komt langzaam het besef boven borrelen dat er nog een bedrijfsuitje georganiseerd moet worden…. Dan zit u hier goed!

Vanaf het mooie en centraal in Nederland gelegen Strand Horst verzorgen wij elk jaar weer met veel plezier actieve en gezellige bedrijfsuitjes voor groepen tot 60 personen. Centraal bij een bedrijfsuitje staat gezelligheid, goed eten en vaak ook een sportieve activiteit. Onze grote luxe sloep ligt in de gezellige jachthaven van Strand Horst met ruim voldoende (gratis!) parkeerruimte. De bereikbaarheid is top want Jachthaven Strand Horst ligt direct onderaan de afslag bij de A28 afrit nr 11! Dat betekend dat je nooit last hebt van de vakantiedrukte of eventuele files richting de binnenstad, het Dolfinarium of de pretparken in Flevoland.

In de jachthaven wordt u ontvangen door onze enthousiaste medewerkers die u op de Borrelboot verwelkomen. Zodra iedereen een plekje heeft gevonden in onze ruime sloep volgt er een korte briefing van de schipper. Daarna gaan de trossen los en zetten we koers naar enkele leuke gezellige haventjes en onbewoonde eilandjes in het Wolderwijd en het Veluwemeer. Uiteraard kunnen we ook een dagtocht verzorgen naar de pittoreske vissersdorpjes Spakenburg en Elburg.

Sportief bedrijfsuitje in de gezellige jachthaven van Strand Horst.Ook een Beachvolleybal toernooi of sportieve zeskamp organiseren we graag voor u! Na afloop van uw activiteit neemt u met uw gasten plaats in onze grote comfortabele sloep en varen we uit voor een mooie vaartocht met een uiteraard een lekkere lunch of BBQ aan boord.

Op de Borrelboot geniet u van een goed glas wijn, een ijskoud biertje of gewoon een lekker glas fris. Er zijn lekkere hapjes aan boord en thee of koffie is standaard bij de prijs inbegrepen! Terwijl u geniet van de prachtige uitzichten en de gezellige sfeer aan boord steken wij de BBQ voor u aan. De muziek gaat meestal langzaam iets harder en terwijl de eerste hamburgers en biefstuk spiesjes op de BBQ liggen stijgt er een gezellig geroezemoes op vanuit diverse goede gesprekken en anekdotes die als vanzelf bij de mensen naar boven komen borrelen. Wij kunnen het vlees voor u bakken maar meestal vinden de mensen het leuk om zelf even aan de BBQ te staan. Vanaf 45 personen zorgen wij altijd dat er een chef aan boord is die het vlees voor u bakt!

BBQ Arrangement op de Borrelboot HarderwijkDe Borrelboot is een grote ruime sloep met standaard 56 zitplaatsen. Dan hebben we nog steeds een dansvloer vrij van ruim 12 m2 in het midden van de sloep! Tijdens de BBQ staan hier altijd 2 sta-tafels maar als men daarna met de voetjes van de vloer wil dan zetten we deze even aan de kant. En voor de dames….er is een ruim en fatsoenlijk toilet aan boord! Mét een haakje voor je jas én een haakje voor de tas! Onze service speciaal voor jullie!
Ook dát kan bij de Borrelboot!

Mochten er koukleumen bij zitten dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben altijd ruim voldoende dekentjes aan boord om de warmte te garanderen. Ook een regenbuitje is geen probleem want de hele sloep is binnen enkele minuten geheel te overkappen. Zo heeft u de zekerheid dat uw bedrijfsuitje gewoon door kan gaan! Meestal komen we na 3 of 4 uur varen weer terug bij de haven en kijken de mensen erg verbaasd dat we al zolang op het water hebben gezeten. Gezelligheid kent geen tijd zeg men toch? Wel, dáár hebben wij onze specialiteit van gemaakt!

Ook een bedrijfsuitje aan het organiseren? Kijkt u snel verder op deze pagina of vul het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Wij denken graag met u mee! >>>

Bekijk hieronder enkele foto’s van leuke bedrijfsuitjes die reeds voorgingen: