Sloepverhuur voor uw familiedag in Harderwijk en Zeewolde

Familiedag

Familiedag op het water.

Organiseert u een familiedag in Harderwijk of Zeewolde?
Dan bent u bij ons aan het goede adres! We hebben een hele grote stoere sloep die is goedgekeurd voor 60 personen.
Hiermee zijn wij de enige sloep in de wijde omgeving die officieel met grote groepen mag varen. Onze sloep is van alle gemakken voorzien voor een leuke familiedag in Harderwijk. Veel loopruimte, een groot en fatsoenlijk toilet, een ruime koelkast en een flinke muziek installatie waarop u uw eigen muziek gewoon kunt streamen via Bluetooth. Gezelligheid en een leuke vaartocht gegarandeerd!

Meer weten over het organiseren van een familiedag?
Wij denken graag met u mee!

Borrelboot Harderwijk, de gezelligste sloep van Midden Nederland!

Vrijgezellenfeest Harderwijk

Vrijgezellenfeest in Harderwijk op de gezelligste sloep van Midden Nederland! Lekker genieten van een royale BBQ en met een koud biertje in de hand de zonsondergang tegemoet varen. Hoe relaxed wil je het hebben?!

€58,- pp (vanaf!)

BBQ arrangement 2 uur

2 uurs BBQ arrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten van de beste BBQ van Harderwijk! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€44,- pp (vanaf!)

BBQ arrangement 4 uur

4 uurs BBQ arrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten van de beste BBQ van Harderwijk! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€63,- pp (vanaf!)

BBQ arrangement 3 uur

3 uurs BBQ arrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten van de beste BBQ van Harderwijk! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€53,- pp (vanaf!)

4 uur Borrel arrangement

4 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€35,- pp (vanaf!)

3 uur Borrel arrangement

3 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€25,- pp (vanaf!)

2 uur Borrel arrangement

2 uurs borrelarrangement op de gezelligste sloep van Midden Nederland. Leuke rondvaart met onbeperkt borrelen en genieten! Leuk voor bedrijfsuitje, vriendengroep of familiedag.

€19,- pp (vanaf!)